2009-09-21

Helgdag


Hej!
Har i Tanzania ar det allman helgdag da muslimerna firar slutet pa Ramadan. Det ar stralande solsken idag, horde av Elin igar att ni hade riktig brittsommarvader i Sverige ocksa. Igar regnade ordentligt for forsta gangen sedan vi kom hit. En utmarkt dag att sitta inne och jobba pa vara skolarbeten, lite pa primarvardsuppgiften men aven en del forberedande med c-uppsatserna som vi borjar med pa riktigt nasta vecka. Vi har inte markt av nogon annorlunda festivalstamning i staden annu, vet inte riktigt om det kommer vara nagot pa dagen har. Ska ivag och prova ett nytt cafe som fatt valdigt fina recensioner:) Kanns konstigt att bara bo knappt en vecka till i Machame, vi kommer sakert sakna kylan nar vi val flyttat ner hit till varmen, men det ska bli valdigt skont att slippa sitta i de trang dala-dalas varje gang man ska till stan! Igar kvall gjorde vi varldens storsta guoccamole, ojojoj! Och sa at vi upp allt! Lojligt vad billigt det ar med gronsaker har! Vi avslutade kvallen igar med att se Twighlight-filmen, alla hamnade i en skont romantisk stamning. Ah vad jag saknar min man!! Vet inte om vi kommer att ha tillgang till internet innan vi flyttar nasta helg, men sondag borde jag kunna vara tillbaka for en uppdatering.
Tack for alla kommentarer och for att ni laser mitt svammel! Kanns som att man ar lite narmare hem.
Kramen!

3 kommentarer:

Azak sa...

Hej Kristina, du verkar ha det helt Ok i Tanzania. Att du saknar Magnus, är inte speciellt konstigt.
Gissar att han våndas mer i sin ensammhet. Med Frun borta i Mörkaste Afrika. Tur att tiden går fort.
Kram
Karlis

jenny sa...

Det är spännande att läsa om dina äventyr, det låter så otroligt annorlunda mot här hemma. Här händer det inte så mycket, vi harvar på som vanligt med dagis, jobb och jobbsök. Stor kram!

Hanna sa...

Kul att du håller oss uppdaterade! Leif stack till Vietnam igår, om en vecka åker jag till Thailand och möter honom där. Härligt! Och kanske sista semestern på tu man hand på mycket länge...Var på mamma-träff hos barnmorskan idag så nu har jag fått höra om alla krämpor som kommer... Än så länge bara kul att växa!

Lycka till med flytt och uppsatsen. Kram på dig!

/Hanna