2009-09-08

Lite uppdatering

Nu ar vi som sagt i Moshi, ska ivag och prata med safari agnturen nar var tid har ar slut. Hoppas kunna aka nu pa lordag eller nasta lordag, om vi far med oss andra resenarer (blir for dyrt annars). Lordag kvallen hade vi tankt oss en till filmkvall med lyxmiddag, men stromlosa fick vi noja oss med torrt brod och kalla vita bonor pa burk. Annu en tidig kvall.... Man blir ganksa somning av att ligga och lasa i morkret med bara en pannlampa. Sag dessutom att vi hade en inneboende odla som sprang uppat vaggarna. Allt blir sa mycket laskigare i morkret med Blair-witch project-ljus fran pannlampan:)
Pa sondag tog vi en vandring upp till Kilimanjaro gate. Ingangen till nationalparken dar sa manga borjar sin klattring. Vi kande oss nojda med de 4 km rakt uppfor som vi gick! pa kvallen belv det lyx middag- ungsrostade gronsaker och oandliga mangder guoccamole:) Darefter little miss sunshine pa lilla datorn.
Igar var vi pa forlossningen hela dagen. mellan 8.45 och 17.00 hande ingenting med vra 2 kvinnor i labour. Sedan var det dags for bada samtidigt, den ena ar vi med pa nar hon foder fram sin flicka, den andra far vi sen springa bort med for ett kejsarsnitt. INGENTING AR SOM HEMMA!!! Jag kommer aldrig satta min fot har som gravid! Vi satt apatiska och i halv-chock hela kvallen, som tur var ringde Magnus efter middagen och mycket kandes battre, hemlangtan var dock valdigt stor hela dagen. Alla intryck gjorde att vi somnade 21.00 och sov 9,5 timmar.
Hoppas ni har det bra dar hemma och njuter av varmt vatten och el.
Massor av kramar fran Kickan

2 kommentarer:

Elin sa...

Det är så himla kul att höra vad ni har för er! Vad man får för 7 kr! Helt otroligt. Svårt att tänka sig.

Att det fortfarande är struligt med permits och andra papper. Helt otroligt. Hoppas allt är lugnt för er snart på den fronten.

Här hemma börjar det lite smått kännas höstigt. Är kallt på morgonen och det tar ett tag för solen att värma upp den kyliga känslan från morgonen.

På jobbet är det kaos som vanligt... vågar inte hoppas att nätterna försvinner men det är så svårt att hålla sig från att tänka på det. jag vill inte få mina förhoppningar krossade ännu en gång. Snart får vi se om det går igenom. Jennie sökte ett nytt jobb i Uppsala och ska på intervju, utan henne kommer mitt jobb kännas värdelöst. Så det känns lite jobbigt.

En stor kram till dig. Ta hand om dig.
-> KRAM <-

Kickan sa...

Hej sota du!
Vi kom pa igar hur mycket vi kommer att sakna den vackra svenska hosten med fina lov-farger. Forstar att det blir trakigt utan Jennie, ush! Tokkramar Kristina